Inred förskolan med lekfulla och vackra tapeter

Är du verksamhetsansvarig för en förskola, eller ingår du kanske i ett föräldrakooperativ som driver en förskola? Då är den här artikeln för dig. På en förskola vill man ju ha en miljö som inbjuder till lek och lärande samtidigt som den känns mysig. Genom att inreda med vackra tapeter från Familjetapeter kan ni skapa just den känslan. Här berättar vi hur du ska tänka kring tapetval och var du hittar snygga tapeter till förskolan.

Miljö som inspirerar

Kala och tråkiga väggar är sällan en inspirerande miljö, men med lekfulla tapeter kan samma miljö bli väldigt trevlig. Hos Familjetapeter hittar du just sådana tapeter. Här finns tapeter som passar till allt från lekrummet till vilorummet. Varför inte välja en fototapet med ett trevligt naturmotiv som inspirerar till lärande? Många står inför ett svårt beslut när de ska välja förskola till sitt barn. Kan ni erbjuda en tilltalande miljö är chanserna större att valet hamnar på er, något som är väldigt bra för verksamheten och dess ekonomi.

Därför är tapeter en bra investering

Det finns också en annan anledning till att tapeter från Familjetapeter är en bra investering. Idag när förskolor och annan kommunal verksamhet ofta hamnar i blåsväder för att mycket av budgeten går åt till möbler är tapeter en smartare investering. De kan nämligen sitta där och förgylla lokalen år efter år och gör på så sätt att inköp av nya möbler inte känns lika nödvändigt. Man talar också om att kommunal verksamhet skulle kunna välja återbruk i större utsträckning. I den här artikeln kan ni läsa om hur man skapar trevliga barnrum oavsett budget. Kanske kan tapetsering och möbelrenovering bli ett projekt som föräldrar, barn och personal gör tillsammans i förskolan? I framtiden måste vi nämligen börja tänka på flera sådana hållbara lösningar och ägna oss mindre åt slit och släng.